Paní Sherlock Holmes : vraždy, obchod s otroky a neuvěřitelný skutečný příběh paní Grace Humistonové, zvláštní civilní vyšetřovatelky Policejního oddělení New York City - Ricca, Brad (CPress, 2018)
Šokující a pravdivý příběh první ženy jako zvláštní civilní vyšetřovatelky Policejního oddělení New York City, která se pustila do hledání 18leté Ruth Crugerové, když ostatní pátrání již vzdali. Grace Humistonová byla právnička, detektivka. Přezdívalo se jí paní Sherlock Holmes. Stala se jednou z největších bojovníků proti zločinnosti v době, kdy ženy ani neměly volební právo...