29 vteřin - Logan, T. M., 1970- (Oldag, 2018)
Sarah Haywoodová je mladá ctižádostivá žena s akademickým vzděláním, která se usilovně snaží vybudovat si úspěšnou kariéru na katedře literatury jedné anglické univerzity. Nemá to však lehké, protože ji opustil neschopný manžel, povoláním herec, a ona zůstala sama se dvěma malými dětmi. K tomu ještě přistupují problémy s vedoucím katedry, stárnoucím svůdcem, o němž je známo, že v minulosti dokázal zničit budoucnost nejedné ženě, která se jeho dvoření nepodvolila. V této situaci se Sarah naskytne šance, jak své problémy vyřešit.