Fobie - Dorn, Wulf, 1969- (Knižní klub, 2018)
Prosinec v londýnské čtvrti Forest Hill. Sarah Bridgewaterová procitne uprostřed noci. Manžel se nečekaně vrátil ze služební cesty. Jenže když vejde do kuchyně, nečeká tam na ni Stephen. Neznámý muž však má na sobě Stephenův oblek, přinesl jeho kufr a přijel jeho autem. Navíc neochvějně tvrdí, že je její manžel, a zdá se, že o Sarah ví úplně všechno. Začíná zákeřná psychologická hra, jež využívá hluboce zakořeněnou smrtelnou fobii