Průvodce šatníkem každé ženy : 60 základních kousků a jak je nosit : kdykoliv, kamkoliv - McNaught, Amber (Esence, 2018)
Pokud potřebujete vědět, jak ze svého šatníku získat co nejvíce a vybudovat si osobní styl, jste na správném místě! V této knize najdete vtipné a nápadité způsoby, jak využít každou věc ze svého šatníku. Kniha předkládá šedesát klasických kousků a ke každému z nich nabízí pět návrhů, jak je nosit. Dohromady je to více než 300 outfitů! Od pruhovaného námořnického trička, přes malou večerní, po koženou bundu, džíny, baleríny, tašku přes rameno a ještě mnohem více. Najdete zde nápady pro všechna roční období a každou příležitost. Jednoduché ilustrace vám napoví, jak různé styly vypadají, a módní fotografie vás inspirují k vyzkoušení nových kombinací