Anna & Elsa. - David, Erica (Disney. Ledové království, 2016)
Olaf má pro Elsu novinku! Doslechl se, že v Letním království žije královna, která má podobnou moc jako ona. Ovšem místo ledu a sněhu dokáže ovládat horko a oheň. Letní zemi hrozí, že zůstane uvězněná ve věčném létě! ...Což je podle Olafa ta nejlepší věc, která se tamějším obyvatelům může přihodit. Ovšem Anna s Elsou tuší, že tohle nebude jen tak.