Fenomén Zdeněk Svěrák - Čermáková, Dana, 1960- (Imagination of People, 2012)
Autorka knihy přibližuje Zdeňka Svěráka ve všech jeho uměleckých podobách, tedy jako scenáristu, textaře, spisovatele, herce i humanistu s bohatou charitativní činností. Čtenář po přečtení knihy zjistí ovšem to nejdůležitější - že je mu Zdeněk Svěrák velice blízký, protože má podobu úžasně lidskou.