Já nejsem trapnej Barry Trappney ; pravopis opravil Jim Smith ; [z anglického originálu ... přeložila Veronika Volhejnová] - Smith, Jim, 1975- (Albatros, 2012)
Barry Trappney byl ve škole vždycky cool, "hustej borec", ale jen do té doby, co přišel Darren Darrenofski. Barry má nos jako okurku a rozhodně mezi manekýny nepatří. I když Darren se mu nemá co pošklebovat, zase vypadá jako krokodýl, ale stejně se nálepka břídilství na Barryho přilepí. A Barry dělá všechno pro to, aby si o něm nemysleli, že je trapák a sralbotka nebo poseroutka.