Sex - 101 otázek a odpovědí - Rauerová, Jitka (Svojtka & Co, 2012)
Dospívání je období plné změn, zvratu a nových emocí. Tato publikace, která je jednou ze tří knih této řady, pojednává o nejžhavějším tématu dospívání a pomáhá výstižně a srozumitelnou formou odpovědět na nejčastější otázky, s nimiž si dospívající lámou hlavu. Jak mluvit o sexu s rodiči? Jak získat dívku nebo chlapce svých snů?