Pět dnů : očitá svědectví z posledních dnů 2. světové války v Evropě - Best, Nicholas, 1948- (Omnibooks, 2013)
Barvitá kronika pěti dní na konci druhé světové války čerpá ze vzpomínek slavných nebo budoucích slavných osobností, například Sofie Lorenové, Simona Wiesenthala, Güntera Grasse, Hildegrad Knefové nebo budoucího papeže Benedikta