To nejhorší na mé sestře - Wilson, Jacqueline, 1945- (BB art, 2012)
Marty a její starší sestra Melissa jsou každá úplně jiná - a vůbec spolu nevycházejí. Zatímco Marty je spíš kluk než holka, miluje zvířata a je hrozně nepořádná, pro Melissu je nejdůležitější hezky uklizený a barevně sladěný pokoj. Situace se ještě zhorší, když si máma začne vydělávat šitím a zabaví Marty její "doupě". Poprvé v životě spolu holky musí bydlet v jednom pokoji - a brzy jsou hádky na denním pořádku. Když se ale jedna z těchto hádek ošklivě zvrtne, dojde konečně Marty, jak moc pro ni její sestra znamená...