Pokrmy kořeněné smíchem. z jídelníčku klaunů, komiků a herců - Suchý, Ondřej, 1945- (Ikar, 2013)
Nebojte se, nepůjde o neukousnutelné řízky ani o vystřelovací šv estkové knedlíky, o slané žloutkové věnečky ani kyselé pudingy. Au tor nabízí pokrmy, dosud třeba nepoznané, na nichž si pochutnávali ti, kteří vás dokázali rozesmát z filmového plátna. Úžasné recept y 50 hereckých osobností, například Jana Wericha, Lubomíra Kostelk y, Jiřiny Šejbalové, Jima Carreyho, Josefa Kobra, Zity Kabátové, J osefa Kronera, Milana Markoviče, Milana Lasici, Gérarda Depardieu, Alana Aldy nebo Adiny Mandlové doplní jejich medailonky a příběhy ze života