Kůstek. - Smith, Jeff, 1960- (Světové komiksy česky, 2013)
Čtvrtý svazek série Kůstek obsahuje dvě komiksové knihy. A všechno se komplikuje. Na krk Kůstkům se pověsí krysáčí mládě, do cesty se jim postaví obří šelma, prastaré chrámy, bitvy i samo snění - a vrací se i Králpes, vůdce krysáků. Schyluje se k velké válce. a k jednomu tajnému obřadu ve svitu měsíce. Zásadní tajemství budou odhalena - a někdo přitom může přijít o život.