Recepty prima nápadů : to nejlepší - Hudcová, Ivana, 1957- (Olympia, 2013)
Jak Přemek Podlaha ke kutilství přišel, komu patří holubi na chalupě Jiřího Štěpničky, jak pěstovat lekníny "na sucho", jak opravit schody či zvítězit nad vlhkostí v domě, jak si pořídit vlastní větrnou elektrárnu, jak pečovat o masožravky nebo si vypěstovat vlastní brambory, jak se zbavit hryzce, jak zbudovat tzv. suchou kamennou zídku anebo zahradní krb na více způsobů, dobroty slavných a řada dalších receptů navrch, jak se rodí pejsci.