Detektiv Prdelka a tajemný vzkaz madam Brambůrkové - Troll (CPress, 2018)
První díl ze série případů detektiva Prdelky, který se svým asistentem panem Bobkem řeší záhady. Pro děti mladšího školního věku. V této knize zve detektiv Prdelka děti ke dvěma případům. Spolu s ním se mohou podílet formou různých čtenářských her na vyřešení případů a detektiv jim prozradí tři základní pravidla detektivní práce: zapamatování, prozkoumání a vyřešení. V prvním příběhu jde o odhalení falešné identity madam Šarlotky, ve druhém se ukáže, jak je i pro pana asistenta Bobka těžké přelstít detektiva věhlasné pověsti.