Vánoční polibek v Notting Hillu - Baggot, Mandy (Baronet, 2018)
Oddechový a romanticky laděný příběh dvou sester odehrávající se v kulisách předvánočního Londýna. Každá je jiná, ale obě touží po lásce. Sestry Isla a Hannah Wintersovy žijí spolu v v bytě na londýnském Notting Hillu. Dobrosrdečná a bezelstná Hannah je po úrazu upoutána na invalidní vozík a energická Isla tak musí zvládnou péči o Hannah i své zaměstnání manažerky v nadnárodní firmě. Do firmy nastupuje nový šéf, charismatický Chase, který má za sebou divoký rozvod a zmáhá ho péče o pubertální dcery. Isla je mu přidělena jako osobní asistentka a postupně se opatrně sbližují. Dokáží spolu navázat užší vztah? Ale i Hannah, přes své postižení, má svá přání a touhy jako každá jiná mladá žena.