Pozemšťan! - Fearing, Mark (Mladá frona, 2013)
Nástup na novou školu je pořádné trauma pro každého, ale když devítiletý Bud v první školní den omylem nastoupí do špatného autobusu, který se svou sbírkou podivných žáčků míří do vzdálené galaxie, má najednou úplně jiné starosti, než jestli si ve škole najde kamarády. A což teprve když zjistí, že jsou tady pozemšťané považováni za ta nejobávanější a nejnenáviděnější stvoření ze všech... Jak se Bud s životem v bláznivé vesmírné akademii vypořádá a podaří se mu najít cestu zpátky domů? To se dozvíte v tomhle napínavém, vtipném a úžasně ilustrovaném komiksovém dobrodružství.