Spící tajemství. - Vopěnka, Martin, 1963- (Fragment, 2013)
Spící tajemství navazuje na předchozí díly Spící město a Spící spravedlnost. Gang únosců dětí se podařilo pochytat, přesto je stále mnoho dětí nezvěstných a rodiče stále spí...