Kovářské pohádky - Fišerová, Ilona, 1977- (Albatros, 2018)
Klasická pohádka o kováři a jeho třech statečných synech. Určeno dětem předškolního a mladšího školního věku. Knížka se šesti pohádkovými příběhy, ve kterých statečnost a dobrosrdečnost mladých kovářových synů přemůže Ohniváče a dopomůže jim nejenom k bohatství, ale i k lásce. Vyprávění doprovázejí tajemné a sugestivní ilustrace, které podtrhují pohádkovou atmosféru. Součástí knihy je CD s mluveným slovem.