Najdi ji - Gardner, Lisa (Kalibr (Euromedia), 2018)
Kolik toho člověk snese? Své o tom ví Flora, kterou kdysi unesli. Ona však přežila a dnes se snaží pomáhat jiným ztraceným dívkám. Když ovšem detektiva D. D. Warrenovou zavolají k případu, ukáže se, že Flora je nějak spojená hned se třemi podezřelými vyšetřovanými v souvislosti s objevem nahé dívky a muže, kterého zabila. Je Flora oběť, nebo spolupachatel? A proč zase zmizela?