Divočarka. - Kaaberbøl, Lene, 1960- (CPress, 2018)
První díl fantasy série. Vstupte do světa kouzel a přírodní magie. Určeno dětem kolem 10 let. Kláru poškrábal cestou do školy obrovský černý kocour. Tato příhoda spustila lavinu nečekaných událostí, díky nimž se dozvěděla, že je Divočarka. Na čas se musí přestěhovat ke své tetě Ise, která ji provede první zkouškou, aby se dokázala ochránit před nebezpečím, jenž na ni číhá.