Žena na tahu : odpovědi na otázky o smyslu mateřství, vesmíru a tak vůbec - Hubeňáková, Zuzana, 1980- (Ikar, 2018)
V pořadí již třetí kniha blogerky, tentokrát s podtitulem: Odpovědi na otázky o smyslu mateřství, vesmíru a tak vůbec. Soubor fejetonů a postřehů zaměřený na téma ženy a matky. Hlavním tématem knihy je život ženy a matky kolem čtyřicítky. S úsměvnou lehkostí autorka provází čtenáře vlastními životními eskapádami ve formě fejetonů a reportáží, doplněných o postřehy z internetu. Některé z fejetonů byly původně napsány pro Ona Dnes a Magazín Dnes.