Háčkujeme na panenky : módní oblečky do každého počasí - Armani, Cendrine, 1965- (Tvůrčí nápady pro volný čas, 2013)
V téhle knížce najdete 45 překrásných háčkovaných modelů na panenky dvou základních velikostí (42 cm a 36 cm) včetně detailních, srozumitelných návodů. Pořiďte jim originální šatník na všechna roční období. Základní použitá oka: řetízkové oko, řetízek, dlouhý sloupek, pevné oko, krátký sloupek jsou uvedena v podobě barevných schémat. Dokončení a sešití oblečků je díky podrobnému popisu a přesným návodům velmi jednoduché.