Hravé těstoviny : figurky, zvířátka a rozmanité drobnosti - Hoerner, Lionel (Tvůrčí nápady pro volný čas, 2013)
Figurky, zvířátka a rozmanité drobnosti, 50 originálních modelů...U každého výrobku najdete podrobný návod k jeho zhotovení a fotografie všech výtvorů i těstovin, které k tomu budete potřebovat.