Jinny z Finmory : pro lásku ke koním - Leitch, Patricia (Nava, 2013)
Když se Jinny Mandersová přestěhuje do Finmory na Skotské vysočině, má jediný sen: mít vlastního poníka. Pak si ale podmaní její srdce polodivoká kaštanová arabská klisna. Ale třebaže je Jinny ochotná všemožně riskovat, aby milovanou Šantu zachránila, zdá se, že důvěru klisny nikdy nezíská...