Korálky, perle, rokajly ; z anglického originálu... přeložila Leona Maříková - Mitchellová, Karen (Ikar, 2013)
Kompletní průvodce základy výroby šperků z korálků, určený začátečníkům. Podrobné postupy práce doplněné fotografiemi, cennými radami a rychlými odkazy jsou inspirací pro vlastní tvorbu bižuterie. Třicet projektů je seřazeno podle konkrétních druhů bižuterních dílů, takže s každým vyrobeným šperkem se vaše dovednosti posunou o kousek dál.