Deník třídního otloukánka, aneb, Jak jsem zvítězil nad šikanou - Gale, Eric Kahn (Jota, 2013)
Do šesté třídy byl Erik normální, průměrný kluk, ale z nějakého nevysvětlitelného důvodu z něj parta tří kluků udělala Pošuka. Dokonce i jeho nejlepší přítel, s nímž kamarádí už od první třídy, se postaví proti němu. Eric nemůže pochopit, proč se stal Pošukem právě on, a dojde mu to až ve chvíli, kdy se dozví o Knize šikany - tajemném průvodci, který učí, "jak dělat potíže, aniž by ses do nich sám namočil; jak řídit školu a být Někdo". A taky, jak vybrat Pošuka - jedince, jenž se stane tím nejtrapnějším z nejtrapnějších.