Magické hory : nové putování Václava Cílka a Květy Fialové po našich horách - Fialová, Květa, 1929- (Edice ČT, 2013)
V další knize navazující na oblíbený televizní cyklus, Květa Fialová a Václav Cílek vyprávějí příběhy krajině, životě hor a a lidí, kteří je postupně obývali, a o jejich smyslu pro člověka.