Váš Petr Hapka - Laňka, David, 1974- (No Limits, 2013)
U příležitosti blížících se sedmdesátin Petra Hapky vychází jeho autorizovaná biografie. Nabízí pohled na skladatelův soukromý a pracovní život. Dává nahlédnout do vrstevnatosti jeho duše, přibližuje to, co je pro Hapku podstatné, co určovalo a určuje jeho osobnost. Ukazuje, v kom se rodí ty krásné melodie, které z jeho umu vycházejí, a jež se už dávno staly národním pokladem, kterému se lidé nejen obdivují, ale který mají rádi, který milují. Součástí textu jsou vzpomínky Hapkových přátel a kolegů, napsané speciálně pro tuto knihu