Leonardo. - De Groot, Bob, 1941- (CooBoo, 2013)
Sedmé album Leonardových vynálezů je přímo legendární. Autorská dvojice Turk a de Groot jím totiž definitivně potvrdila, že má stále nové nápady a že koncept ztřeštěného vynálezce a jeho oddaného sluhy patří k tomu nejlepšímu z evropského humoristického komiksu. Jen v samotné Francii se tohoto alba prodalo přes 100 000 výtisků, a to za jediný rok. Navíc autoři v tomto sešitě dovedli stále se opakující příběh spícího sluhy a vášnivě ješitného vynálezce k dokonalosti ve více než tuctu nečekaných a originálních obměn. Nenapodobitelnou kulisou komiksu se staly drobné gagy kočky a myšky, které doprovázejí hlavní děj, stejně jako měnící se výrazy lebky, která z komody sleduje veškeré dění v Leonardově domácnosti.