Deník Dity P ; Deník Dity P : kuchařka : kuchařka - Pecháčková, Dita,Pecháčková, Dita, 1975-1975- (Dita Pecháčková :, 2012)
Netradiční kuchařka sestavená z oblíbených jídel, vyprávění o lásce k jídlu a vaření.