Moje zpověď : čeští devianti vypráví - Kantová, Kateřina, 1980- (Columbus, 2013)
Zpověď deseti českých sexuálních deviantů je strhujícím příběhem a autentickou výpovědí zároveň. Autorky zachytily ty nejtemnější stránky lidské duše.