Hřích v barvě lilie - Long, Julie-Anne (Ikar, 2014)
Tanečnice Sylvie Lamoreuxová je miláčkem pařížské opery, předmětem touhy i žárlivosti, zosobněním krásy a ladnosti, kterou svorně zbožňují jak kritici, tak i náročné francouzské publikum. Když ji však tajemný dopis donutí na všechno v Paříží zapomenout a vydat se přes kanál La Manche, představuje si všechno možné, ale určitě ne to, že hned po vylodění doslova a do písmene přistane na klíně Toma Shaughnessyho, majitele divadla Bílá lilie. Tedy muže, který sice nepostrádá větší než malé množství šarmu, ale honosí se tak špatnou pověstí, že se mu v tomto ohledu může jen málokdo v Londýně rovnat.