Nahý král - MacKenzie, Sally (Ikar, 2012)
Sedmá kniha z autorčiny volné série historických romancí (volně navazuje na romány "Nahý vévoda", "Nahý markýz", "Nahý hrabě", "Nahý džentlmen", "Nahý baron" a "Nahý vikomt"). Stačila jedna nestřídmá noc a Stephen Parker-Roth se musí zasnoubit, aby zabránil skandálu. Pod ohavným kloboukem se však skrývá rozkošná rusovlasá kráska. Stephen si brzy blahopřeje k tomu, že zkompromitoval tak úžasnou dívku. Anne se chce zase s tímto okouzlujícím mužem rozejít dřív, než vyjde najevo její tajemství - anebo její srdce podlehne.