300 rostlin vaší zahradě na míru - Haberer, Martin (REBO, 2014)
V této knížce jsou uvedeny popisy a fotografie 300 nejhezčích dřevin a trvalek pro pět nejčastějších stanovišť. Rostliny jsou rozděleny do skupin pro slunná, polostinná a stinná stanoviště, pro skalku nebo pro okraje vodních nádrží. Praktický formát a přehledné uspořádání umožní rychlý přehled o tom, které rostliny mají obdobné požadavky a lze je vhodně kombinovat, a mnoho dalších neocenitelných informací a dobrých rad pro pěstování.