Vášně, chutě, neřesti, aneb, Kohout, co si ještě nevrz /
Autor: Procházková, Zdenka, 1926-
Vydáno: (2007)
Vejce nebo slepice /
Lahodné drůbeží maso lze upravit na mnoho originálních způsobů a nikdy nezevšední. Přední šéfkuchař nabízí recepty od úpravy vajec, kuřete, husy, slepice a kachny až po křepelku, bažanta a holoubě. Recepty jsou převážně snadné, ovšem u náročnějších postupů bude odměnou jídlo, které si budete pamatov...
Uloženo v:
Hlavní autor: | Pohlreich, Zdeněk, 1957- |
---|---|
Médium: | Kniha |
Jazyk: | Česky |
Vydáno: |
Praha :
Ikar,
2012
|
Vydání: | Vyd. 1. |
Témata: | |
Štítky: |
Přidat štítek
Žádné štítky neexistují, buďte první, kdo přidá svůj vlastní štítek!
|
Podobné jednotky
-
Vášně, chutě, neřesti, aneb, Kohout, co si ještě nevrz /
Autor: Procházková, Zdenka, 1926-
Vydáno: (2007) -
Kluci v akci.
Autor: Froydová, Maria
Vydáno: (2007) -
Vaříme s Láďou Hruškou : levně a chutně /
Autor: Hruška, Ladislav
Vydáno: (2014) -
Pokrmy z jednoho hrnce : syté polévky, rychlé restované pokrmy, snadná zapečená jídla /
Vydáno: (2011) -
To nejlepší z Pošli recept! /
Vydáno: (2014)