Grilování : voňavé maso, ryby, zelenina /

Informace o typech grilů, potřebné vybavení. Metody grilování - přímé, nepřímé, barbecue, uzení, rožnění. Doporučené druhy masa, ryb a zeleniny. Rozmanité recepty a postupy přípravy.

Hlavní autor: Brand, Christoph
Další autoři: Koubková, Jitka
Médium: Kniha
Jazyk: Česky
Německy
Vydáno: Praha : Grada, 2017
Vydání: První vydání
Témata:
Konspekt: 641
Štítky: Přidat štítek
Žádné štítky neexistují, buďte první, kdo přidá svůj vlastní štítek!
Tento dokument si můžete rezervovat. Pokud jste knihovna, můžete ho objednat jako MVS. Pro rezervaci i objednávku je však nutné se nejprve Přihlásit

Radovesice

Čárový kód Přírůstkové číslo Signatura Umístění Stav Výpůjčky
315200359122 427230 RVS 641.526.5 Naučná literatura Dostupné